Buda Uno
Uno-kitchen

Køkkenet i Buda Uno har en femblus Smeg gaskomfur, stor køleskab med separat fryser, antik marmorvask, opvaskemaskine og en proffessionel San Marco kaffemaskine. Der er bjælkelofter og antikke flisegulve og skrank. Vi har udsmykket med landbrugsredskaber, lokal keramik og loppemarkedsfund. Og køkkenbiblioteket indeholder et udvalg af engelske og italienske kogebøger.

ledige perioder                              
Etage plan: stuen, Etage plan: første sal                              
Uno-kitchen
Uno-Dining room

På 2. Sal, forbundet af en spiraltrappe, findes en stor opholdsstue med TV og VCR/DVD. I opholdsrummet som er forsynet med pejs er der to sovepladser. Opholdsrummet er møbleret med en B&B Italia sofagruppe, hvor puderne er yldt med dun. Meget behageligt. Soveværelset er i forbindelse med dagligstuearealet.( Se nedenunder). En dør forbinder Buda Uno med Buda Due. Der er mulighed for at leje begge lejligheder.

Spisestuen i Buda Uno (øverst til højre) indeholder et langbord med plads til 12 personer. Fra Spisestuen er direkte adgang til pergola og have.

Uno-Master Bedroom Uno-Guest Bedroom

Stort soveværelse (til venstre). 3/4 seng, aircondition, udsigt til olivenlund og dalen.

Gæstesoveværelse (til højre). Valgmulighed mellem to enkeltsenge eller en dobbelseng, aircondition og udsigt til dalen. Der er antikke dobbeltdøre til badeværelset og opholdsrum.
 

vend tilbage til toppen
 
 
 

   
Uno ground floorplan
 

vend tilbage til toppen
 
 
 
Uno 2nd floor floorplan
 

vend tilbage til toppen