Buda Uno
Uno-kitchen

La cuina de Buda Uno té cinc focs a gas Smeg, una gran nevera i un congelador separat, pica antiga de marbre, rentaplats i una cafetera profesional. Hi ha sostres amb vigues altes i terres i mostradors de rajoles antigues. S'ha decorat tot amb antics detalls de granja i ceràmiques locals, aix’ com amb elements trobats a mercats d'antiguitats i la biblioteca de la cuina inclou fins i tot una complerta selecció de llibres de cuina en anglès i italià.

Disponibilitat del calendari                              
Plànols: planta baixa, segon pis                              
Uno-kitchen
Uno-Dining room

El segon pis, accessible per una escala en forma d'espiral, hi ha una àmplia sala d'estar amb TV, VCR/DVD, llar de foc i compta amb dos llocs per a dormir. El conjunt de la sala és de la marca B&B Italia, farcit de plomes d'ànec i molt comfortable. Els dormitoris són fora de l'àrea de la sala (vegi's a sota). La porta connecta aqu’ amb Buda Due si els hostes volen llogar els dos apartaments.

El menjador de Buda Uno (dalt/dreta) té una llarga taula de pagès on s'hi poden assentar fins a 12 persones. A més el menjador té accés directe a la pèrgola i a la zona ajardinada.

Uno-Master Bedroom Uno-Guest Bedroom

El dormitori més gran (esquerra) té un llit amb matelàs de tamany "king size", aire acondicionat, vistes sobre les oliveres i a la vall.

L'habitació de convidats (dreta): amb dos llits individuals o un llit doble, aire acondicionat, vistes a la vall i portes dobles al bany i antigues portes dobles en ambdós que porten al bany i a la sala d'estar.
 

return to top
 
 
 

   
Uno ground floorplan
 

tornar amunt
 
 
 
Uno 2nd floor floorplan
 

tornar amunt